Options
  • Option 01

    Hqq

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Mile 22 Film Online Subtitrat

img6.198
2018 FHD 1h 35m 12

O echipă de soldati de elită trebuie să transporte în siguranţă un deţinut străin extrem de important pe o distanţă de 22 de mile, de la ambasada Americii până la punctul de extracţie din sudul Asiei. Suspectul deţine informaţii de risc major pentru siguranţa mondială care ar putea declanşa atacuri teroriste catastrofale în toată lumea.

Echipa de intervenţie, supranumită „Overwatch”, are o misiune contra cronometru pe un teritoriu inamic ostil şi necunoscut. Aceasta rezistă cu greu în faţa atacurilor sistematice venite din partea autorităţilor locale şi cartelurilor mafiote, pornite să pună mâinile pe prizonier.

Plasat în zona volatilă a serviciilor secrete şi a controversatei politici globale, filmul „Mile 22 Misiune Secretă” aduce un suflu nou cinematografiei în materie de acţiune, în premieră din 12 octombrie pe marile ecrane din ţară.

 

Director: Ana María Cabrera, Carlos De La Torre, Craig Comstock, Eric Heffron, Kevin Scott, Peter Berg, Tricia Ronten

Genre: Filme online de actiune, Filme thriller

Tags: 22 de mile

Cast: Alexandra Vino, Alla Greene, Amanda Cabigting, Anthony 'Ace' Thomas, Ariel Felix, Artem Lyashenko, Barack Obama, Billy Smith, Brandon Scales, Breeanna N. Jackson, Carlo Alban, Cedric Gervais

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this