Options
  • Option 01

    Hqq

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

22 Miles 2018 Online Subtitrat

img6.198
2018 FHD 1h 35m 76

"22 Miles" este un thriller de acțiune din 2018, regizat de Peter Berg și avându-l în rolul principal pe Mark Wahlberg. Filmul este o călătorie palpitantă și plină de suspans prin lumea spionajului și a conspirațiilor globale, în care un fost soldat de elită este nevoit să transporte o figură crucială din Asia de Sud-Est până în Statele Unite, navigând prin pericole imprevizibile și trădări neașteptate.

Povestea îl are în centru pe James Silva (interpretat de Mark Wahlberg), un agent CIA extrem de talentat, dar și extrem de lipsit de scrupule, care este recrutat pentru a conduce o misiune de transport extrem de periculoasă. Silva este însărcinat cu transportul unui informator valoros, Li Noor (interpretat de Iko Uwais), pe o distanță de 22 de mile, de la ambasada americană din Indonezia până la o pistă de aterizare, de unde Noor va fi evacuat în condiții de siguranță către Statele Unite.

Cu toate acestea, ceea ce începe ca o misiune rutinieră se transformă rapid într-un coșmar imprevizibil atunci când Silva și echipa sa sunt ținta unui atac brutal din partea unui grup de mercenari puternici și bine înarmați. În mijlocul haosului și al violenței, Silva și Noor trebuie să se lupte pentru supraviețuire și să navigheze prin haosul urban al orașului asiatic, evitând trădările și comploturile care îi amenință la tot pasul.

Pe măsură ce se desfășoară acțiunea, spectatorii sunt purtați printr-un vârtej de întorsături și de răsturnări de situație, în timp ce personajele își dezvăluie secretele și motivele ascunse. De la cursele intense de mașini până la confruntările corp la corp și la exploziile spectaculoase, filmul oferă o experiență cinematică captivantă și adrenalină, care păstrează spectatorii pe marginea scaunelor lor de la început până la sfârșit.

Performanțele actorilor sunt remarcabile, cu Mark Wahlberg oferind o prestație plină de intensitate și carismă în rolul lui James Silva. Wahlberg aduce un echilibru subtil între brutalitate și umor negru la personajul său, transformându-l într-un erou complex și captivant, cu care spectatorii pot empatiza și să se identifice. De asemenea, Iko Uwais impresionează în rolul lui Li Noor, oferind secvențe de luptă uluitoare și o prezență charismatică pe ecran.

Regia lui Peter Berg este, de asemenea, remarcabilă, aducând un ritm alert și o tensiune constantă în fiecare cadru. Berg utilizează cu măiestrie tehnici de filmare dinamică și montaj rapid pentru a intensifica senzația de urgență și de pericol iminent, creând o atmosferă sumbră și tensionată care păstrează spectatorii captivați de la început până la sfârșit.

De asemenea, filmul abordează și teme importante, precum patriotismul, loialitatea și sacrificiul personal în numele unei cauze mai mari. Prin intermediul personajului lui James Silva, "22 Miles" explorează dilemele morale și etice cu care se confruntă agenții de informații și soldații de elită, adăugând o adâncime suplimentară povestirii și caracterizărilor.

În concluzie, "22 Miles" este un thriller de acțiune captivant și intens, care oferă o experiență cinematică explozivă și plină de adrenalină pentru toți cei care îl urmăresc. Cu o poveste plină de răsturnări de situație, interpretări remarcabile și o regie impresionantă, acest film este o călătorie palpitantă și memorabilă prin lumea periculoasă a spionajului și a conspirațiilor globale.

 

Director: Ana María Cabrera, Carlos De La Torre, Craig Comstock, Eric Heffron, Kevin Scott, Peter Berg, Tricia Ronten

Genre: Filme Actiune, Filme Thriller

Tags: Mile 22

Cast: Alexandra Vino, Alla Greene, Amanda Cabigting, Anthony 'Ace' Thomas, Ariel Felix, Artem Lyashenko, Barack Obama, Billy Smith, Brandon Scales, Breeanna N. Jackson, Carlo Alban, Cedric Gervais

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this