Options
  • Option 01

    Hqq

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Acolo unde canta racii Online Subtitrat

img7.57
2022 FHD 2h 5m 129

"Acolo unde canta racii" este un film românesc emoționant, care explorează povestea unui grup de tineri care își caută drumul în viață într-un context social dificil. Regizat de Cristian Mungiu, câștigător al premiului Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes, acest film impresionează prin realismul său captivant și prin capacitatea sa de a surprinde frământările și dilemele morale ale personajelor.

Povestea se desfășoară într-un cartier mărginaș al unei mari orașe românești și urmărește viața lui Costi (interpretat de Alexandru Potocean), un profesor de matematică idealist care lucrează într-un liceu modest. Costi încearcă să își găsească echilibrul între sarcinile sale de la școală, relația cu familia sa și aspirațiile sale personale.

În timp ce se confruntă cu provocările zilnice ale vieții într-un mediu social dificil, Costi se împrietenește cu un grup de adolescenți săraci și dezavantajați, care își petrec timpul împreună într-o zonă izolată a cartierului. Printre acești tineri se numără și Smaranda (interpretată de Ionela Mihălceanu), o fată rebelă și independentă, care îi atrage atenția lui Costi prin inteligența și determinarea ei.

Pe măsură ce relația lor se dezvoltă și Costi devine tot mai implicat în viața lor, el se confruntă cu propriile sale dileme morale și cu presiunile sistemului social în care trăiește. Filmul explorează teme precum sărăcia, educația, corupția și inechitatea socială, oferind o privire profundă în sufletul unei comunități marginalizate și în lupta pentru supraviețuire și demnitate umană.

Una dintre marile realizări ale filmului este portretizarea autentică a personajelor și a mediului lor înconjurător. Dialogurile naturale și interpretările sincere ale actorilor contribuie la crearea unei atmosfere realiste și palpabile, care te atrage în povestea lor și te face să empatizezi cu luptele lor interioare.

De asemenea, regia subtilă și cinematografia plină de simbolism adaugă o adâncime și o profunzime narativă filmului, sugerând subtil subtexte și teme universale. Scenele intense și emotive sunt echilibrate cu momente de liniște și contemplare, oferind publicului o experiență cinematografică complexă și captivantă.

În final, "Acolo unde cântă racii" este un film profund și impresionant, care pune în lumină aspecte sensibile ale societății românești contemporane și care aduce în prim-plan întrebări esențiale despre moralitate, identitate și destinul uman. Cu o poveste complexă și bine construită, personaje memorabile și o regie impecabilă, acest film rămâne unul dintre cele mai importante și influente filme ale cinematografiei românești moderne.

Director: Andrew Shepherd, Olivia Newman, Stephen E. Hagen

Genre: Filme Noi, Filme Romanesti

Tags: acolo unde canta raci, acolo unde canta racii, Acolo unde canta racii film online subtitrat

Cast: Ahna O'Reilly, Anna Kabis, Bill Kelly, Billy Slaughter, Blue Clarke, Brad Blanchard, Caroline Cole, Charlie Talbert, Daisy Edgar-Jones, David Strathairn, Emma Willoughby, Eric Ladin

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this