Options
  • Option 01

    Waaw

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Cei 4 Fantastici 2005 Online Subtitrat

img5.8
2005 FHD 1h 46m 66

Cei 4 Fantastici 2005 Online Subtitrat

Dr. Reed Richards, un inventator și om de știință, își vede visul realizat când este desemnat să conducă o expediție în spațiu pentru a descoperi secretul genetic uman. Cu finanțarea oferită de vechiul său rival, Victor Von Doom, Reed și echipa sa pornesc într-o misiune riscantă. Însă, când expediția lor este lovită de o furtună cosmică și membrii echipei suferă modificări genetice, ei își descoperă puterile supraumane. Împreună, cei patru devin Cei 4 Fantastici, luptând pentru a proteja lumea de amenințările malefice ale lui Von Doom și pentru a folosi abilitățile lor extraordinare în beneficiul omenirii.

"Fantastic Four" (Cei 4 Fantastici) este o adaptare cinematografică îndrăgită a benzilor desenate Marvel, lansată în 2005. În această reinterpretare modernă, aventura și acțiunea se împletesc într-o poveste captivantă despre prietenie, putere și responsabilitate. Cu efecte vizuale impresionante și performanțe actoricești memorabile, acest film a devenit unul dintre favoritele fanilor de benzi desenate și de filme de supereroi. Acum, cu Cei 4 Fantastici, publicul este invitat să descopere din nou magia și emoția acestui univers fascinant.

Director: Ashley Bell, Brian Smrz, Catherine Kretz, Diego Garzon, Jigesh Gajjar, Lance Peverley, Lee Cleary, Tim Story

Genre: Filme Actiune, Filme Fantastice, Filme SF

Tags: Cei 4 Fantastici 2005, fantastic four, Fantastic Four 2005

Cast: Andrew Airlie, Andrew Hunsaker, Aonika Laurent, Barbara Christabella, Ben Mulroney, Bethann Schebece, Bobby Bysouth, Bonnie Laufer-Krebs, Brenda Crichlow, Bret Martin, Brian Deegan, Chris Evans

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this