Options
  • Option 01

    Waaw

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Coraline 2009 Film De Animatie Online Subtitrat

img7.871
2009 FHD 1h 40m 34

Coraline 2009 Film De Animatie, este regizat de Henry Selick, bazat pe romanul omonim scris de Neil Gaiman. Este o poveste intunecata si captivanta despre o tanara curajoasa, Coraline Jones, care descopera o lume secreta si aparent perfecta, dar care ascunde o intunecime infricosatoare.

Povestea incepe cu mutarea lui Coraline si a parintilor sai intr-un apartament vechi si ciudat, numit Casa Roz. Parintii ei sunt ocupati si preocupati de munca, lasand-o pe Coraline singura si plictisita. In cautarea aventurii, ea descopera o mica usa secreta care pare sa conduca catre un alt apartament identic cu al lor. In aceasta lume alternativa, cunoscuta sub numele de "Altatar", Coraline gaseste o familie perfecta, care ii acorda atentia si afectiunea pe care nu le primeste acasa.

In ciuda aparentei perfectiuni, Coraline descopera curand ca aceasta lume alternativa ascunde un intuneric sinistru. Mama si tatal ei alternativi au butoane cusute in locul ochilor si incearca sa o pastreze prizoniera in lumea lor pentru totdeauna. In lupta ei pentru a-si salva familia si pentru a reveni in lumea reala, Coraline trebuie sa fie curajoasa si sa infrunte creaturile malefice care ii stau in cale.

Unul dintre aspectele remarcabile ale filmului este estetica sa vizuala distincta. Animat prin tehnica stop-motion, fiecare cadru este o capodopera artistica, cu detalii intricate si culori vibrante care creeaza o atmosfera captivanta si uneori infricosatoare. Lumea lui "Coraline" este plina de imaginatie si creativitate, dar si de o intunecime subtila care creeaza un contrast fascinant.

Coloana sonora a filmului, compusa de Bruno Coulais, completeaza perfect atmosfera creata de animatie, adaugand o alta dimensiune emotionala si tensionand scenele cheie ale filmului.

Pe langa aspectul sau vizual impresionant, "Coraline" se remarca si prin personajele sale memorabile. Coraline este o eroina complexa si curajoasa, cu o determinare puternica de a-si proteja familia si de a-si recapata libertatea. Alaturi de ea, sunt si alte personaje fascinante, cum ar fi vecinul ei excentric, Wybie Lovat, si Bunicul Bobinski, proprietarul circului de soricei.

In timp ce Coraline 2009 Film De Animatie este o poveste fantastica si plina de aventura, ea abordeaza si teme mai profunde, cum ar fi importanta familiei, lupta pentru identitate si acceptarea de sine. Prin calatoria lui Coraline, publicul este invitat sa reflecteze asupra propriei lor cautari de adevar si a modului in care pot infrunta provocarile si fricile din propria lor viata.

Pe masura ce povestea se desfasoara si ajunge la un final tensionat si emotionant, "Coraline" ramane un film de animatie remarcabil, apreciat atat de copii, cat si de adulti, pentru povestea sa captivanta, estetica sa vizuala impresionanta si temele sale profunde si universale.

Director: Daniel Pascall, David J. Rowe, Dielle Alexandre, Henry Selick, Jocelyn Pascall, Jodi Clark, Matthew Fried, Melissa St. Onge, Yona Prost

Genre: Filme Animatie, Filme De Familie, Filme Fantastice

Tags: coraline, coraline 2009, coraline online subtitrat, filmul coraline

Cast: Aankha Neal, Carolyn Crawford, Christopher Murrie, Dakota Fanning, Dawn French, Emerson Tenney, George Selick, Hannah Kaiser, Harry Selick, Ian McShane, Jennifer Saunders, Jeremy Ryder

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this