Options
  • Option 01

    Hqq

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Edge of Tomorrow Online Subtitrat

img7.605
2014 FHD 1h 54m 328

"Edge of Tomorrow" este un film SF și de acțiune din 2014, regizat de Doug Liman și bazat pe romanul lui Hiroshi Sakurazaka, "All You Need Is Kill". Pelicula urmărește povestea lui William "Bill" Cage, un ofițer de presă care este aruncat în mijlocul unei bătălii violente împotriva unei rase extraterestre cunoscute sub numele de Mimics. Cage descoperă că este prins într-un ciclu temporal care îl readuce mereu la începutul aceleiași zile, de fiecare dată când moare în luptă. Împreună cu luptătoarea Rita Vrataski, care cunoaște și ea acest fenomen, Cage încearcă să învețe din greșelile sale și să găsească o modalitate de a învinge invadatorii extratereștri.

Filmul începe prin a-l prezenta pe Cage, un om neobișnuit într-o situație neobișnuită. El este un ofițer de presă, nu un soldat, și este aruncat într-un război pe care nu-l înțelege și pentru care nu este pregătit. Încercările sale eșuate de a evita lupta și de a scăpa de responsabilitățile sale militare îl aduc în fața unui comandant nemilos care îl trimite în prima linie a bătăliei, cu o echipament de luptă rudimentar și fără experiență de luptă.

Când Cage moare în luptă, el descoperă că este prins într-un ciclu temporal care îl readuce înapoi la începutul zilei respective. De fiecare dată când moare, el se trezește din nou în dimineața aceleiași zile, cu amintirile intacte ale evenimentelor care au avut loc. Această descoperire îl aduce în contact cu Rita Vrataski, o luptătoare legendară cunoscută sub numele de "Fulg de speranță", care a experimentat același fenomen în trecut.

Rita îl conduce pe Cage și îl instruiește să-și folosească "puterea" pentru a învăța din greșelile sale și pentru a deveni un luptător mai eficient. Ei încep să colaboreze pentru a găsi o modalitate de a folosi această abilitate pentru a descoperi și a distruge "creierul" Mimics, o ființă centrală care coordonează atacurile extratereștrilor și care este responsabilă pentru capacitatea lor de a anticipa și de a contracara mișcările umane.

Pe măsură ce Cage și Rita reînvie din nou și din nou aceeași zi, ei încep să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele tactice, devenind din ce în ce mai eficienți în lupta împotriva Mimics. Cu toate acestea, cu fiecare încercare repetată, Cage începe să-și pună întrebări despre consecințele acțiunilor sale și despre modul în care puterea sa afectează lumea din jurul său.

Filmul explorează teme precum moartea, sacrificiul și responsabilitatea, în timp ce urmărește evoluția lui Cage de la un individ egoist și neexperimentat la un lider hotărât și altruist. De asemenea, el oferă o perspectivă fascinantă asupra naturii timpului și a modului în care acțiunile noastre pot influența cursul evenimentelor viitoare.

Cu efecte vizuale spectaculoase și interpretări remarcabile din partea lui Tom Cruise și Emily Blunt în rolurile principale, "Edge of Tomorrow" este un thriller captivant care te ține cu sufletul la gură de la început până la sfârșit. Combinația între acțiunea plină de adrenalină și elementele SF îl transformă într-o experiență cinematografică remarcabilă, care rămâne în mintea spectatorilor mult timp după ce filmul se termină.

 

Director: Abby Mills, Carmen Tabanyi, Caroline Bowker, Chris Carreras, Clare Glass, Cordelia Hardy, Doug Liman, Fraser Fennell-Ball, Holly Gardner, Joey Coughlin, Jonny Eagle, Kiaran Murray-Smith, Kim H. Winther, Lisa Vick, Luc Gavigan, Lucy Cover, Max Keene, Nick Laurence, Paul Sacks, Robert Madden, Samantha C. Kirkeby, Sarah Jean Selway, Simon Crane, Sylvia Parker, Tamara King, Terence Madden, Terry Madden, Tom Payton

Genre: Filme Actiune, Filme SF

Tags: La marginea zilei de mâine

Cast: Aaron Romano, Andrew Neil, Anna Botting, Assly Zandry, Bentley Kalu, Beth Goddard, Bill Paxton, Brendan Gleeson, Charlotte Riley, Dany Cushmaro, David Kaye, Dragomir Mrsic

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this