Options
  • Option 01

    Hqq

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Furia Titanilor 2012 Online Subtitrat

img5.723
2012 FHD 1h 39m 147

Furia Titanilor 2012 Online Subtitrat este un film epic care îmbină mitologia greacă cu acțiunea spectaculoasă și efecte vizuale impresionante. Lansat în 2012, este o continuare a filmului "Clash of the Titans" din 2010 și se bazează pe miturile despre zeii greci și lupta lor împotriva titanilor și a altor creaturi mitologice.

Povestea urmărește aventurile lui Perseus, semizeul și eroul principal, care se angajează într-o misiune epică pentru a salva omenirea de la amenințarea titanilor răzbunători. În timp ce luptă împotriva unor creaturi colosale și întâmpină obstacole de neînvins, Perseus se aliază cu zei precum Zeus și Athena pentru a-și atinge scopul.

Efectele vizuale sunt remarcabile, oferind scene de luptă uluitoare între eroi și creaturi mitologice, precum și peisaje fantastice care te transportă în lumea antică a Greciei. De la bătălii epice la călătorii pline de peripeții prin regatele mitologice, filmul te ține cu sufletul la gură în fiecare moment.

Personajele sunt complexe și bine conturate, iar actorii aduc la viață miturile și legende cu talent și pasiune. Sam Worthington în rolul lui Perseus aduce o combinație de forță și vulnerabilitate, în timp ce Liam Neeson și Ralph Fiennes impresionează în rolurile lor ca Zeus și Hades.

Regizat de Jonathan Liebesman, Furia Titanilor 2012 Online Subtitrat oferă o călătorie captivantă în lumea antică a miturilor și legendelor grecești, capturând imaginația și inimile publicului cu o poveste plină de acțiune, aventură și emoție. Este un film care te provoacă să te întrebi despre puterea și importanța eroilor în lupta împotriva întunericului și a răului, într-o epocă plină de pericole și miracole.

 

Director: Anna Worley, Emma Horton, Jonathan Liebesman, Nick Davis, Terry Needham

Genre: Filme Aventura, Filme Fantastice

Tags: furia titanilor, razbunarea titanilor, wrath of the titans

Cast: Alastair Cording, Alejandro Naranjo, Asier Macazaga, Bill Nighy, Caoilfhionn Dunne, Daniel Galindo Rojas, Danny Huston, Edgar Ramírez, Freddy Drabble, George Blagden, John Bell, Jorge Guimerá

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this