Options
  • Option 01

    Waaw

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Ghost Rider 2 Demonul razbunarii 2011 HD Tradus

img5.008
2011 FHD 1h 36m 172

In aceasta reinterpretare, regizata de Neveldine/Taylor (Crank), Johnny lupta cu blestemul care l-a transformat in vanatorul diabolic de recompense. Riscul este maxim cand se aliaza cu liderul unui grup de calugari rebeli (Idris Elba) pentru a salva un baiat de amenintarea diavolului si poate pentru a se elibera pentru totdeauna de acel blestem.

Ghost Rider: Demonul Razbunarii, produs de Columbia Pictures si Hyde Park Entertainment in asociere cu Imagenation Abu Dhabi, prezinta o distributie impresionanta: Nicolas Cage, Ciaran Hinds, Violante Placido, Johnny Whitworth, Christopher Lambert si Idris Elba. Regia este semnata de Mark Neveldine si Brian Taylor. Este o productie Marvel Entertainment / Crystal Sky Pictures / Ashok Amritraj / Michael De Luca / Arad, bazata pe benzile desenate Marvel.

Ghost Rider: Spirit of Vengeance este o continuare a aventurilor lui Johnny Blaze, in care blestemul sau il poarta intr-o lupta fara sfarsit impotriva raului. Sub regia lui Mark Neveldine si Brian Taylor, acest film aduce un nou nivel de intensitate si actiune exploziva in universul Ghost Rider. Cu un Nicolas Cage in forma maxima si o distributie remarcabila, Spirit of Vengeance promite sa fie o calatorie plina de adrenalina si neasteptate in lumea intunecata a vanatorului de demoni.

Director: Brian Taylor, James Andrew Haven, Mark Neveldine, Mircea Hategan, Sean Guest

Genre: Filme Actiune, Filme Fantastice, Filme Thriller

Tags: Ghost Rider 2, Ghost Rider Demonul Răzbunării

Cast: Adina Galupa, Alin Panc, Anthony Stewart Head, Christophe Lambert, Ciarán Hinds, Cristian Iacob, Fergus Riordan, Idris Elba, Ionut Cristian Lefter, Jacek Koman, Jai Stefan, Johnny Whitworth

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this