Options
  • Option 01

    Hqq

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Green Lantern 2011 Online Subtitrat

img5.167
2011 FHD 1h 54m 44

Green Lantern 2011 Online Subtitrat este o adaptare cinematografică a celebrului personaj din benzile desenate DC Comics. Regizat de Martin Campbell, acest film îl are în rolul principal pe Ryan Reynolds în pielea lui Hal Jordan, un pilot de încercare care devine membru al Corpului Lanternei Verzi, o forță intergalactică de paznici ai păcii dotați cu inele care le conferă puteri incredibile.

Intriga începe pe Pământ, unde Hal Jordan este ales de către inelul verde al morții unui Lanterna Verde decedat, Abin Sur, pentru a-i urma în rolul său de protector al sectorului 2814 al galaxiei. În timp ce Hal își descoperă puterile și responsabilitățile ca nou Lanterna Verde, el trebuie să învețe să controleze frica și să își depășească îndoielile personale pentru a deveni un adevărat erou.

Pe măsură ce Hal își însușește noile sale puteri, el se confruntă cu Sinestro, un veteran al Corpului Lanternei Verzi și mentorul său, care este preocupat de abilitățile sale și de potențialul său de a aduce haos în univers. În plus, antagoniștii precum Hector Hammond și Parallax amenință siguranța întregului sector, punând la încercare abilitățile și curajul lui Hal.

Una dintre temele centrale ale filmului este ideea de a depăși frica și a găsi curajul interior pentru a lupta împotriva răului. Hal Jordan trebuie să învețe să își înfrunte propriile sale temeri și îndoieli pentru a deveni un adevărat erou și a-și folosi puterile în scopul binelui comun.

Pe lângă aspectele sale de acțiune și aventură, Green Lantern 2011 Online Subtitrat explorează și relațiile interpersonale ale personajelor sale. De la relația lui Hal cu colega sa, Carol Ferris, la legătura tensionată cu mentorul său, Sinestro, filmul explorează dinamica complexă dintre eroi și antagoniști, aducând în prim-plan conflicte emoționale și dileme morale.

Din punct de vedere vizual, Green Lantern 2011 Online Subtitrat impresionează cu efectele sale speciale spectaculoase și designul creativ al universului său cosmic. De la planetele exotice până la bătăliile epice între Lanternele Verzi și forțele întunecate ale lui Parallax, filmul oferă o experiență vizuală captivantă și impresionantă.

Cu toate acestea, filmul a fost întâmpinat cu recenzii mixte din partea criticilor și fanilor. Unii au lăudat performanțele actoricești și efectele vizuale, în timp ce alții au criticat povestea și dezvoltarea personajelor. În plus, unele opinii au fost împărțite cu privire la deciziile creative ale filmului și la modul în care a fost adaptată povestea originală a benzilor desenate.

Cu toate acestea, "Green Lantern" rămâne o parte importantă a universului cinematografic al supereroilor și un punct de referință pentru fanii benzilor desenate. Chiar dacă nu a avut un succes uriaș la box office și nu a primit laude universale, filmul continuă să fie vizionat și discutat de către fanii genului și rămâne o parte semnificativă a istoriei adaptărilor cinematografice ale supereroilor.

 

Director: Anna Rane, Martin Campbell, Pam Fuller

Genre: Filme Actiune, Filme Aventura, Filme SF, Filme Thriller

Tags: Green Lantern, Green Lantern – Lanterna verde, Lanterna Verde Protectorul universului

Cast: Amy Carlson, Angela Bassett, Blake Lively, Bobby Holland Hanton, Clancy Brown, Deke Anderson, Dorian Kingi, Dylan James, Gattlin Griffith, Geoffrey Rush, Jay O. Sanders, Jeff Wolfe

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this