Options
  • Option 01

    Hqq

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

John Carter 2012 Online Subtitrat

img6.299
2012 FHD 2h 12m 189

John Carter 2012 Online Subtitrat este o epopee science-fiction care își extrage inspirația din seria de romane "Barsoom" scrise de Edgar Rice Burroughs la începutul secolului al XX-lea. Regizat de Andrew Stanton, acest film îi are în rolurile principale pe Taylor Kitsch în pielea lui John Carter și pe Lynn Collins în rolul lui Dejah Thoris, două personaje aflate în mijlocul unui război interplanetar.

Intriga începe pe Pământ, unde fostul soldat confederat John Carter este atras misterios pe planeta Marte, cunoscută și sub numele de Barsoom. Acolo, el descoperă că gravitația redusă îi conferă superputeri și abilitatea de a sări imens de departe, ceea ce îl face un erou formidabil pe această lume străină. În timp ce încearcă să se adapteze la noile sale capacități și la politica complexă a lumii din Barsoom, Carter se găsește prins în mijlocul unui conflict brutal între mai multe facțiuni rivale.

Un aspect central al poveștii este legătura dintre John Carter și prințesa Dejah Thoris, o conducătoare martiană puternică și independentă. În timp ce inițial sunt rivali, cei doi își unesc forțele pentru a opri o conspirație care amenință să distrugă întreaga planetă. În timpul călătoriei lor, ei descoperă că au mai multe în comun decât s-au așteptat și dezvoltă o legătură puternică, care va influența soarta Barsoom.

O temă profundă a filmului este căutarea identității și a scopului. John Carter este un om rătăcit, care încearcă să-și găsească locul în lume și să-și găsească un scop în mijlocul războiului și al intrigilor politice. Pe măsură ce se îndrăgostește de Dejah Thoris și își găsește locul printre martieni, el își descoperă adevărata sa putere și își acceptă responsabilitatea de a lupta pentru binele comun.

În plus, John Carter 2012 Online Subtitrat explorează teme precum imperialismul, corupția politică și conflictul cultural. Prin intermediul conflictelor dintre diferitele regate martiene și relațiile tensionate dintre locuitorii lor, filmul analizează natura puterii și a identității naționale într-un context interplanetar.

Din punct de vedere vizual, John Carter 2012 Online Subtitrat impresionează cu peisajele sale spectaculoase ale planetei Marte și cu efectele speciale impresionante care dau viață creaturilor fantastice și tehnologiei avansate a Barsoomului. De la bătălii epice pe câmpurile de luptă roșii până la scene de călătorie prin peisajele extraterestre, filmul oferă o experiență cinematografică captivantă și vizuală.

Cu toate acestea, filmul a fost întâmpinat cu recenzii mixte și a avut performanțe modeste la box office. Unii critici au lăudat lumea captivantă creată de regizorul Andrew Stanton și interpretările actorilor, în timp ce alții au criticat povestea și ritmul filmului. Cu toate acestea, "John Carter" rămâne un film apreciat de fanii science-fiction și un tribut la moștenirea literară a lui Edgar Rice Burroughs.

În concluzie, John Carter Film este o aventură epică interplanetară care explorează teme complexe și oferă o experiență vizuală captivantă. Cu o distribuție de talie mondială și o poveste plină de acțiune și inovație, acest film continuă să inspire și să fascineze publicul, oferind o incursiune într-o lume fantastică de pe o planetă străină.

 

Director: Andrew M. Ward, Andrew Stanton, Annie Penn, Ben Dixon, Jeff Taylor, Jody Spilkoman, Tommy Gormley

Genre: Filme Actiune, Filme Aventura, Filme SF

Tags: John Carter Film

Cast: Akima Castaneda, Aldred Montoya, Amanda Clayton, Arkie Reece, Arnie Alpert, Art Malik, Bryan Cranston, Cate Fowler, Christopher Goodman, Ciarán Hinds, Daniel O'Meara, Darwin Shaw

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this