Options
  • Option 01

    Waaw

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Jumanji 2017 Aventura In jungla Online Subtitrat - FilmFlix

img6.825
2017 FHD 1h 59m 25

Jumanji 2017 Aventura In jungla este un film de actiune si aventura din 2017, regizat de Jake Kasdan si produs de Matt Tolmach si William Teitler. Este o continuare si, in acelasi timp, o reimaginare a filmului clasic din 1995, Jumanji. Filmul este o adaptare moderna si plina de actiune a conceptului original si aduce o poveste captivanta in fata publicului de toate varstele.

Distributia filmului include actori remarcabili precum Dwayne "The Rock" Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan si Nick Jonas. Acesti actori talentati aduc la viata personaje memorabile si ofera o combinatie perfecta de umor si actiune.

Povestea incepe intr-un liceu obisnuit, unde patru adolescenti complet diferiti sunt trimisi in detentie. In timp ce curata podul scolii, acestia descopera un joc vechi, prafuit, numit Jumanji. Fara sa-si dea seama de puterea acestuia, cei patru incep sa-l joace si sunt transportati in lumea misterioasa a jocului.

Odata ajunsi in Jumanji, adolescentii descopera ca s-au transformat in avataruri complet diferite fata de aspectul lor real. Astfel, Spencer, un adolescent timid si nesigur, devine Dr. Smolder Bravestone (interpretat de Dwayne Johnson), un aventurier musculos si indraznet. Fridge, un atlet popular, devine Franklin "Mouse" Finbar (interpretat de Kevin Hart), un expert in zoologie si un alergator rapid. Martha, o studenta introvertita, devine Ruby Roundhouse (interpretata de Karen Gillan), o luptatoare de arte martiale si un expert in acrobatii. Si in cele din urma, Bethany, o adolescenta obsedata de retelele sociale, devine Dr. Shelly Oberon (interpretat de Jack Black), un cartografiat si expert in criptografie.

Ei trebuie sa infrunte pericolele si sa treaca prin provocari incredibile pentru a invinge jocul si pentru a reveni in lumea reala. In timp ce navigheaza prin jungla primejdioasa a Jumanji, cei patru descopera ca fiecare dintre ei trebuie sa isi foloseasca abilitatile unice pentru a supravietui si a castiga jocul.

Pe masura ce aventura lor avanseaza, adolescentii incep sa invete lectii valoroase despre prietenie, curaj si incredere in sine. In ciuda diferentelor lor initiale, ei isi unesc fortele si devin o echipa puternica, invatand sa-si accepte si sa-si aprecieze unul pe celalalt pentru ceea ce sunt cu adevarat.

Jumanji 2017 Aventura In jungla reuseste sa ofere o combinatie perfecta intre actiune, comedie si emotie. Scenele de actiune sunt spectaculoase, iar efectele vizuale impresionante te transporta in lumea fantastica a jocului. In plus, umorul inteligent si chimia fantastica dintre actori adauga o dimensiune suplimentara de distractie si divertisment.

Cu un scenariu captivant, personaje memorabile si o multime de surprize si revirimente, Jumanji: Welcome to the jungle 2017 Online Subtitrat este un film care te va tine captivat de la inceput pana la sfarsit. Este o aventura plina de suspans si emotie care va fi apreciata de intreaga familie si va ramane in memoria spectatorilor pentru mult timp dupa ce ecranul se va stinge.
scrie o descriere de 1400 de cuvinte desp

Director: Cate Hardman, Jack Gill, Jake Kasdan, Matt Rebenkoff, Paul Schneider

Genre: Filme Aventura, Filme Comedie, Filme Fantastice

Tags: jumanji 2017, jumanji aventură în junglă, jumanji welcome to the jungle

Cast: Alex Wolff, Ashley Lonardo, Bobby Cannavale, Carlease Burke, Colin Hanks, Daniel Salyers, Danny Pardo, Dwayne Johnson, Friday Chamberlain, Jack Black, Jamie Renell, Jason New

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this