Options
  • Option 01

    Waaw

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Jumanji 2019 Nivelul urmator Film Online Subtitrat

img6.913
2019 FHD 2h 3m 30

Grupul format din cei patru tineri, așa cum i-am cunoscut în filmul precedent, se reunește - Spencer, Bethany, Fridge și Martha. Acum, ei sunt studenți la colegiu și se întorc acasă la Brantford în timpul vacanței. Fiecare dintre ei navighează prin această perioadă a vieții într-un mod unic; unii se confruntă cu dificultăți, în timp ce alții se adaptează mai ușor vieții de după aventura din joc, ieșind biruitori.

In Jumanji 2019 Nivelul urmator, Spencer și Martha au încercat să mențină o relație la distanță, dar acum se confruntă cu dificultăți, deoarece Martha și-a dezvoltat un nivel ridicat de încredere în sine, dobândit în aventura anterioară. Acest lucru îl determină pe Spencer să se distanțeze de ea și să încerce să evite conflictele, creând o distanță emoțională între ei.

Spencer a avut o perioadă dificilă în New York; lucrurile nu merg bine la școală, nu se simte fericit și este nesigur în ceea ce privește relația sa cu Martha. Întorcându-se acasă, îl găsește pe bunicul său locuind cu mama sa, după ce a suferit o operație la șold. De fapt, bunicul Eddie (Danny DeVito) a ocupat chiar camera lui, iar acest lucru înseamnă că cei doi trebuie să împartă aceeași cameră.

Bethany s-a schimbat considerabil de la fata populară și egocentrică pe care o știam; ea a devenit mai altruistă, călătorind în întreaga lume pentru a ajuta oamenii și găsind satisfacție în serviciul comunității. Ea privește acum lumea dintr-o perspectivă nouă și aceasta a schimbat fundamental modul în care interacționează cu ceilalți.

Fridge a evoluat de la atletul popular din liceu la jucătorul de fotbal al colegiului. Adaptarea la o nouă școală, o nouă echipă și o nouă lume a fost o provocare, dar Fridge a făcut față cu brio.

AVATAR-urile AU REVENIT ÎN JOC

In Jumanji 2019 Nivelul urmator, Toate avatarurile sunt înapoi, deși pot fi subiecte unor mici modificări. Jocul fiind corupt la finalul aventurii anterioare, nimic nu este sigur.

DR. SMOLDER BRAVESTONE Dr. Smolder Bravestone (Dwayne Johnson), aventurierul carismatic și musculos, se întoarce în joc cu toate abilitățile sale intacte: alpinism, viteză, controlul bumerangului, îndrăzneală și o explozie internă de forță. Cu toate acestea, el este acum avatarul bunicului Eddie (Danny DeVito), care s-a trezit brusc într-un corp străin. Această juxtapunere aduce momente amuzante, cu Johnson interpretând o personalitate bătrânească și irascibilă.

DR. SHELDON "SHELLY" OBERON Jack Black se întoarce cu și mai mult umor ca doctorul Sheldon "Shelly" Oberon, expertul în cartografie, arheologie și paleontologie. Slăbiciunile sale fizice și aversiunea față de căldură îl fac să fie un izvor constant de râs, mai ales în scenele din deșert. Cunoștințele sale noi în geometrie devin cruciale într-un moment crucial.

RUBY ROUNDHOUSE Karen Gillan revine în rolul atletic și puternic al lui Ruby Roundhouse, cu abilitățile sale letale de luptă și dans. De data aceasta, ea se găsește într-un rol de lider al echipei, ajutându-i pe ceilalți prin aventurile din joc.

MOUSE FINBAR Kevin Hart aduce din nou în viață personajul rapid-vorbitor Mouse Finbar, cu un nou twist - el este acum avatarul bunicului Eddie, Milo (Danny Glover). Umorul rezultat din contrastul dintre personalitatea lui Hart și cea a lui Glover aduce râsete în întreaga sală.

BETHANY Bethany reapare în joc sub o formă neașteptată, colaborând cu Alex într-o misiune de salvare. Noul său avatar este un armăsar imens, iar Seaplane îl ține în frâu. Ei își unesc forțele pentru a-și găsi prietenii și pentru a-l salva pe Spencer.

JEFFERSON "SEAPLANE" MCDONOUGH Nick Jonas se întoarce ca Seaplane, iar de data aceasta este avatarul lui Alex. Ei se reunesc pentru a-și ajuta prietenii din nou.

FEŢE NOI - EDDIE ȘI MILO Danny DeVito și Danny Glover aduc o nouă dinamică în film, interpretându-i pe Eddie și Milo, doi bătrâni care se trezesc în mijlocul aventurii. Ei navighează prin lumea Jumanji cu umorul caracteristic și reprezintă un element cheie al comediei din film.

MING Awkwafina se alătură distribuției ca Ming, un personaj misterios cu abilități incredibile în spargeri și furturi. Prin talentul său și umorul său subtil, aduce o nouă energie în aventurile din Jumanji.

JURGEN CEL BRUTAL Noul antagonist, Jurgen The Brutal, interpretat de Rory McCann, aduce un nivel de pericol și amenințare în lumea Jumanji. Cu un aspect înfricoșător și un plan malefic, el devine un adversar formidabil pentru echipa noastră de eroi.

Director: Jake Kasdan, Joann Connolly, Kristina M. Peterson, Matt Rebenkoff, Nathan Kimball, Wade Eastwood, Wainani Young-Tomich

Genre: Filme Aventura, Filme Comedie, Filme Fantastice

Tags: jumanji 2019, Jumanji Nivelul Urmator, Jumanji the next level

Cast: Alex Wolff, Anthony Neves, Ashley Scott, Awkwafina, Bebe Neuwirth, Bruno Rose, Charles Green, Colin Hanks, Cruz Abelita, Dania Ramírez, Danny DeVito, Danny Glover

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this