Options
  • Option 01

    Hqq

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Lucy 2014 Online Subtitrat

img6.44
2014 FHD 1h 29m 64

Lucy (2014) este un film de acțiune și științifico-fantastic regizat de Luc Besson, care urmărește povestea lui Lucy, interpretată de Scarlett Johansson, o tânără care devine neintenționat implicată într-o afacere întunecată ce implică substanțe chimice și manipulare genetică. Această producție cinematografică oferă o explorare fascinantă a potențialului mintal uman și a întrebărilor filozofice despre cunoaștere, evoluție și destinație.

Filmul începe cu prezentarea lui Lucy, o studentă americană care trăiește în Taipei și care este capturată de un cartel de droguri. Ea este forțată să transporte o substanță chimică numită CPH4, care urmează să fie distribuită ilegal. După ce este agresată brutal, unul dintre traficanți îi implantă un pachet cu CPH4 în abdomen. Cu toate acestea, pachetul se sparge accidental, iar substanța chimică începe să se răspândească în corpul lui Lucy, declanșând o serie de schimbări radicale.

Odată ce substanța chimică începe să-și facă efectul, Lucy își dezvoltă abilități supranaturale. Ea își îmbunătățește capacitățile cognitive și fizice în mod exponențial, devenind aproape invincibilă. Pe măsură ce timpul trece, ea își descoperă capacitatea de a controla materialele solide, de a citi și de a manipula gândurile altor persoane și de a călători prin timp și spațiu.

În timp ce își explorează noile puteri, Lucy devine conștientă de faptul că substanța chimică din corpul ei se epuizează treptat, iar singura ei șansă de a supraviețui este să obțină mai mult din substanța respectivă. Aceasta o determină să călătorească la Paris, unde intră în contact cu profesorul Samuel Norman (interpretat de Morgan Freeman), un expert în domeniul neuroștiințelor. Împreună, încearcă să înțeleagă și să exploateze potențialul complet al abilităților lui Lucy.

Pe măsură ce Lucy își continuă călătoria, se confruntă cu mai mulți inamici, inclusiv cu cartelul de droguri și cu poliția. Însă puterile sale crescând, ea devine din ce în ce mai dificil de oprit. Cu toate acestea, își dă seama că scopul său depășește dorința de supraviețuire personală și începe să-și pună întrebări fundamentale despre natura umană, cunoaștere și evoluție.

Lucy este un film captivant care pune în discuție concepte filozofice complexe, cum ar fi natura conștiinței și potențialul inexplorat al creierului uman. Regizorul Luc Besson utilizează efecte vizuale impresionante și secvențe de acțiune pline de adrenalină pentru a transpune spectactorii în lumea extraordinară a lui Lucy. Interpretarea remarcabilă a lui Scarlett Johansson adaugă profunzime personajului și subliniază lupta ei internă pentru înțelegere și libertate.

Deși unele aspecte ale premisei sale pot părea fantastice, Lucy provoacă publicul să reflecteze asupra limitelor cunoașterii umane și asupra potențialului nelimitat al ființei umane. Cu o combinație între acțiunea palpitantă și temele profunde, acest film rămâne unul dintre cele mai memorabile și discutate filme științifico-fantastice ale anilor 2010.

 

Director: Isabelle Querrioux, Luc Besson

Genre: Filme Actiune, Filme SF

Tags: Film Lucy 2014, Lucy, Lucy Film, scarlett johansson lucy

Cast: Abel Aboualiten, Alessandro Giallocosta, Alexis Rangheard, Amr Waked, Bertrand Quoniam, Bob Martet, Cédric Chevalme, Choi Min-sik, Chou Chung-Wei, Christophe Lavalle, Claire Tran, Claire Zaniolo

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this