Options
  • Option 01

    Waaw

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Migration 2023 Marea migratie Online Subtitrat

img7.615
2023 FHD 1h 23m 77

Migration 2023 Marea migratie Online Subtitrat

In timp ce Mallard, o familie de rate, se confrunta cu o perioada de schimbare, parintii au perspective diferite. Tatal, Mack, prefera stabilitatea si siguranta iazului lor din New England, in timp ce mama, Pam, este nerabdatoare sa le ofere copiilor lor, Dax si Gwen, experiente noi si aventuri. Odata ce o familie de rate migratoare soseste cu povesti fascinante despre locuri indepartate, Pam il convinge pe Mack sa se alature unei calatorii catre Jamaica tropicala, cu oprire in New York City, pentru a explora lumea dincolo de granitele lor obisnuite.

Insa, in mijlocul pregatirilor lor pentru aceasta aventura indrazneata, familia Mallard se trezeste fata in fata cu provocarile moderne. Cu toate ca Mack este reticent in privinta tehnologiei si prefera linistea naturii, Pam si copiii lor sunt fascinati de lumea digitala. Astfel, in timp ce se pregatesc pentru "Migration 2023 Marea migratie ", acestia trebuie sa navigheze si in lumea virtuala, cautand informatii si planificandu-si calatoria cu ajutorul internetului. Cu titlul "Marea migratie Online Subtitrat", aceasta noua etapa a aventurii lor devine si o metafora a adaptarii la schimbarile din lumea moderna si a gasirii unui echilibru intre traditie si inovatie.

Director: Benjamin Renner, Guy-Laurent Homsy

Genre: Filme Actiune, Filme Animatie, Filme Aventura, Filme Comedie, Filme De Familie

Tags: marea migratie, Marea Migratie Online Subtitrat, migration 2023

Cast: Amber Lee Connors, Awkwafina, Bill Farmer, Brock Baker, Carlos Alazraqui, Carol Kane, Caspar Jennings, Corey Burton, Danny DeVito, Danny Mann, Dave Fennoy, David Cowgill

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this