Options
  • Option 01

    Waaw

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Players 2024 Jocul Atractiei Online Subtitrat

img6.05
2024 FHD 1h 45m 73

Players 2024 Jocul Atractiei Online Subtitrat

Timp de multi ani, Mack (Gina Rodriguez), o reportera specializata in sporturi din New York, a imbunatatit tehnici de cucerire impreuna cu Adam (Damon Wayans Jr.), cel mai apropiat prieten al sau, si grupul lor. Desi au dus la numeroase aventuri de o noapte, respectarea "manualului" lor implica un set rigid de reguli de baza, iar cea mai esentiala dintre ele este ca nu poti sa incepi o relatie dintr-un joc. Cand Mack se indragosteste brusc de ultima ei "tinta", corespondentul fermecator de razboi Nick (Tom Ellis), incepe sa reevalueze intreaga strategie. Pe masura ce limitele intre munca, distractie, prietenie si iubire devin tot mai neclare, Mack trebuie sa inteleaga cum sa treaca de la acumularea simpla de puncte la mentinerea lor.

Intr-un oras vibrant precum New York, in care aglomeratia si energia vibreaza in aer, Mack si echipa sa, cunoscuti sub numele de Players 2024 Jocul Atractiei, au devenit cunoscuti pentru abilitatile lor de cucerire si pentru modul lor de viata plin de aventura. Cu toate ca au abordat intalnirile cu o abordare strategica si pragmatism, intrand in jocuri cu regulile lor bine stabilite, evenimentele din ultima perioada i-au fortat sa-si puna la indoiala credintele si sa-si reevalueze prioritatile. Pentru Mack, aceasta inseamna sa invete sa navigheze prin sentimente mai profunde si sa-si gaseasca echilibrul intre joc si adevarata conexiune umana.

Director: Trish Sie

Genre: Filme Comedie, Filme De Dragoste

Tags: Jocul Atractiei, Players 2024

Cast: Augustus Prew, Brock O'Hurn, Claudia Maree Mailer, Damon Wayans Jr., Dan Cordle, Darron Jay Morgan, Ego Nwodim, George J. Vezina, Gina Jun, Gina Rodriguez, James Hightower, Jerry Kernion

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this