Options
  • Option 01

    Player

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

The Last Stand 2013 Online Subtitrat

img6.068
2013 FHD 1h 47m 113

Ultimul Act relatează povestea lui Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), un șerif determinat să se opună cu orice mijloace traficanților de droguri care își fac de cap în jurisdicția sa.

Ray Owens este un șerif pe punctul de a se retrage, care a acceptat să lupte împotriva infractorilor obișnuiți ce își fac de cap în micul oraș Sommerton Junction, aflat la granița dintre Statele Unite și Mexic, după ce a renunțat la postul său în cadrul Departamentului de Poliție din Los Angeles.

Când Cortez (Eduardo Noriega), cel mai căutat și renumit lider al traficanților de droguri mexicani, reușește să evadeze spectaculos dintr-un convoi de deținuți escortat de agenți FBI și se îndreaptă către Sommerton Junction pentru a se ascunde în Mexic și a scăpa de justiție, având asupra sa 400 de milioane de dolari și conducând cu o viteză de 200 de mile pe oră, într-o mașină sport Gumpert Apollo furnizată de subalternii săi devotați, Ray Owens vede o șansă de a-și răscumpăra greșelile trecutului prin prinderea infractorului. Singura problemă este că șeriful este înconjurat de o echipă neexperimentată de polițiști, iar Cortez este înconjurat de o armată de ticăloși bine antrenați și înarmați, luând un ostatic în încercarea de a-și asigura scăparea.

Director: Darrin Prescott, Kim Jee-woon

Genre: Filme Actiune, Filme Thriller

Tags: Ultima redută

Cast: Allan Padelford, Arnold Schwarzenegger, Arron Shiver, Billy Blair, Chris Browning, Christiana Leucas, Cliff Fleming, Daniel Henney, David House, David Kilde, David Midthunder, Diana R. Lupo

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this