Options
  • Option 01

    Hqq

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Un barbat pe nume Otto Online Subtitrat

img7.833
2022 FHD 2h 6m 61

Adaptând bestsellerul de pe locul 1 din New York Times, "Un barbat pe nume Otto", "Un bărbat pe nume Otto" prezintă povestea lui Otto Anderson (interpretat de Tom Hanks), un om în vârstă și mohorât care simte că a pierdut orice sens în viață după moartea soției sale.

Cu gânduri întunecate de a-și pune capăt zilelor, planurile lui Otto sunt dat peste cap când o familie tânără și plină de viață se mută în apropiere, iar întâlnirea sa cu Marisol îl provoacă să privească lumea dintr-o perspectivă nouă. Astfel, o prietenie improbabilă se naște, schimbând complet peisajul existenței sale.

Această poveste amuzantă și emoționantă despre iubire, pierdere și redescoperirea scopului în viață demonstrează că familia poate apărea în cele mai neașteptate locuri, aducând lumină și bucurie în cele mai întunecate momente.

Director: Marc Forster

Genre: Filme Comedie, Filme Drama, Filme Noi

Tags: A Man Called Otto

Cast: Alessandra Perez, Allyson R. Hood, Bodhi Wilson, Bryant Carroll, Cameron Britton, Carl Clemons, Christiana Montoya, Cindy Jackson, Connor McCanlus, Dominick Marrone, Elle Chapman, Gina Aponte

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More titles like this