Options
  • Option 01

    Hqq

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Contagion 2011 Online Subtitrat

img6.637
2011 FHD 1h 46m 52

Contagion 2011 Online Subtitrat este un thriller medical captivant din 2011, regizat de Steven Soderbergh, care explorează haosul și panică generată de răspândirea unei boli mortale la nivel global. Filmul oferă o privire detaliată și tensionată asupra impactului unei pandemii asupra societății moderne.

Povestea începe cu izbucnirea unui virus letal și extrem de contagios în Hong Kong, care se răspândește rapid în întreaga lume. Filmul urmărește multiple perspective, inclusiv a unor personaje cheie precum medici, cercetători, oficiali guvernamentali și civili obișnuiți, evidențiind modul în care fiecare grup se confruntă cu consecințele pandemiei.

Cu o distribuție impresionantă care include actori precum Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law și Laurence Fishburne, "Contagion" oferă o privire realistă asupra modului în care o pandemie poate afecta toate aspectele vieții moderne, de la economie și ordine publică la relațiile interpersonale și comportamentul uman.

Filmul abordează teme precum panică, dezinformare, exploatare și lupta pentru supraviețuire în fața unei amenințări mortale iminente. Cu un scenariu bine documentat și realistic, "Contagion" provoacă spectactorii să reflecteze asupra vulnerabilității noastre în fața unor astfel de evenimente și subliniază importanța cooperării internaționale și a pregătirii adecvate în fața riscurilor pandemice.

Cu o regie impresionantă și o poveste captivantă, Contagion 2011 Online Subtitrat este un film care te ține lipit de ecran și te provoacă să te gândești la consecințele unei amenințări globale imprevizibile și devastatoare.

Director: Ahmed Hatimi, Annie Welles, Cheuk Pan Lee, Florian Nussbaumer, Gregory Jacobs, Jody Spilkoman, Lanbo Cheuk, Lemon Liu Yi-Man, Nikki Lau Siu-Shu, Samar Pollitt, Steven Soderbergh, Trey Batchelor, Wai Kei Cheng, Yann Mari Faget

Genre: Filme Drama, Filme SF, Filme Thriller

Tags: contagion pericol nevazut

Cast: Abby Wait, Ahmed Boulane, Alex Hill 3, Amanda Dyar, Amr Waked, Anas El Baz, Andrew Dasz, Andrew Nitzke, Andrew White, Anna Jacoby-Heron, Annabel Armour, Armin Rohde

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this