Options
  • Option 01

    Player

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Don't Breathe 2016 Online Subtitrat

img7.011
2016 FHD 1h 29m 90

Trei tovarăși se strecoară în reședința unui bătrân orb, convins că vor pleca cu un prăznic facil, dar sunt aruncați într-o confruntare înspăimântătoare pentru supraviețuire în "Don't Breathe ", al doilea film artistic semnat de scriitorul și regizorul Fede Alvarez (Evil Dead) și producătorul legendare Sam Raimi. În această a doua creație cinematografică, Alvarez ne întâmpină cu un thriller horror de o complexitate brutală, punând un trio de hoți față în față cu un inamic mult mai periculos decât anticipaseră.

Hotărâtă să scape de mama ei abuzivă și să-și protejeze sora mai mică de un viitor lipsit de orice perspectivă, care pare inevitabil în mediul lor aspru din Detroit, Rocky (Jane Levy) este gata să recurgă la orice mijloace pentru a-și atinge scopul. Împreună cu prietenii săi Alex (Dylan Minnette) și Money (Daniel Zovatto), au planificat o serie de spargeri meticulos pentru a strânge suficienți bani pentru a pleca din orașul lor natal sufocant.

Cu toate acestea, răsplata pentru eforturile lor nu a fost suficientă, motiv pentru care când află despre un orb bogat (Stephen Lang) care locuiește singur într-o casă dintr-un cartier abandonat, ascunzând o mică comoară înăuntru, decid să dea lovitura finală. Dar planul lor ia o turnură periculoasă când victima se dovedește a fi mult mai formidabilă decât și-ar fi imaginat vreodată.

În timp ce Don't Breathe îi vânează necontenit prin casa sa fortificată, descoperă cu groază că bătrânul posedă mai mult decât doar bani ascunși. Cu un ritm captivant și șocant, thriller-ul lui Alvarez, plin de imagini remarcabile, menține o tensiune constantă până în ultimul moment uluitor. În distribuție îi regăsim pe Jane Levy (Evil Dead), Dylan Minnette (Goosebumps), Daniel Zovatto (It Follows) și Stephen Lang (Avatar, viitoarele Avatar 2, 3 și 4). Alvarez regizează după un scenariu scris împreună cu Rodo Sayagues (Evil Dead), iar printre producători se numără Sam Raimi, Rob Tapert și Fede Alvarez. Alături de ei, sunt producători execuți Nathan Kahane, Joe Drake, Erin Westerman, J. R. Young și Mathew Hart. Pedro Luque (The Silent House) este director de imagine, Naaman Marshall (The Visit) scenograf principal, iar Eric L. Beason, ACE și Louise Ford (The Witch) se ocupă de montaj. Muzica este compusă de Roque Banos (Evil Dead), iar costumele sunt semnate de Carlos Rosario (Boulevard). Castingul este realizat de Rich Delia, CSA.

Director: Aria Harrison, Fede Álvarez, Helga Rossi

Genre: Filme Horror, Filme Thriller

Tags: Don't Breathe 1, Don't Breathe Online Subtitrat, Omul din Intuneric

Cast: Christian Zagia, Daniel Zovatto, Dayna Clark, Dylan Minnette, Emma Bercovici, Franciska Törőcsik, Jane Levy, Katia Bokor, Olivia Gillies, Sergej Onopko, Stephen Lang

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this