Options
  • Option 01

    Player

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Killer Joe 2011 Online Subtitrat

img6.529
2011 FHD 1h 42m 92

"Killer Joe" (2011), regizat de William Friedkin, este un thriller intens și captivant care te prinde într-o poveste plină de suspans și violență. Filmul se concentrează pe o familie disfuncțională din Texas, care își găsește viața și relațiile întortocheate într-un vârtej de crimă și corupție.

Chris Smith (interpretat de Emile Hirsch) este un tânăr neajutorat și datornic de bani care, împreună cu tatăl său Ansel (jucat de Thomas Haden Church), plănuiește să-l ucidă pe mama sa pentru a obține asigurarea de viață. Pentru a pune la cale acest plan, Chris angajează un asasin profesionist, Joe Cooper (interpretat de Matthew McConaughey), cunoscut sub numele de "Killer Joe".

Însă lucrurile nu merg conform planului și situația se complică într-un mod neașteptat atunci când Joe dezvoltă o obsesie pentru sora lui Chris, Dottie (jucată de Juno Temple), o tânără naivă și vulnerabilă. Intrigile și trădările se amplifică, iar fiecare personaj este tras într-un vârtej de evenimente sinistre care amenință să le distrugă pe toate.

Friedkin construiește o atmosferă tensionată și plină de suspans, în care personajele sunt nevoite să facă alegeri extrem de dificile pentru a supraviețui. Interpretările remarcabile ale actorilor adaugă adâncime și complexitate fiecărui personaj, iar dialogurile bine scrise creează momente de intensitate și dramatism.

"Killer Joe" este un film brutal și tulburător, care explorează latura întunecată a naturii umane și limitele moralității într-o manieră cruda și neiertătoare. Cu o poveste captivantă, personaje complexe și o atmosferă tensionată, acest film te va ține cu sufletul la gură până la ultima secvență.

Director: Chuck Picerni Jr., George Bott, Michael Salven, William Friedkin

Genre: Filme Comedie, Filme Drama, Filme Thriller

Tags: Joe asasin in timpul liber

Cast: Carol Sutton, Charley Vance, Danny Epper, Emile Hirsch, Gina Gershon, Gralen Bryant Banks, Gregory C. Bachaud, Jeff Galpin, Julia Adams, Juno Temple, Lynette Zumo, Marc Macaulay

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this