Options
  • Option 01

    Hqq

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Luther The Fallen Sun 2023 Online Subtitrat

img6.754
2023 FHD 2h 9m 171

În Luther The Fallen Sun , o continuare epopeică sub forma unui lungmetraj al serialului laureat cu premii, un criminal în serie îngrozitor terorizează Londra, în timp ce detectivul genial John Luther (interpretat de Idris Elba), acum căzut în dizgrație, se află după gratii. Confruntat cu eșecul de a prinde psihopatul cibernetic care îl provoacă în mod constant, Luther decide să evadeze din închisoare pentru a-și finaliza misiunea, indiferent de costuri. În distribuție, îi regăsim pe Cynthia Erivo, Andy Serkis și Dermot Crowley, acesta din urmă revenind în rolul lui Martin Schenk.

Pe măsură ce Luther se luptă să navigheze prin întunericul îngrozitor al Londrei și să-și croiască drum spre adevăr, alăturându-se unui aliat neașteptat sau doi în căutarea sa, tensiunea crește. Înfruntându-se cu propriile sale demonii și cu fantomele trecutului său tumultuos, Luther este pus într-o poziție critică în care trebuie să decidă între justiție și răzbunare, într-o luptă care ar putea avea consecințe de neimaginat pentru el și pentru cei din jurul său.

Director: Jamie Payne

Genre: Filme Noi, Filme Politiste

Tags: luther apus de soare, Luther The Fallen Sun Online Subtitrat

Cast: Alexander Anderson, Amy Trigg, Andy Apollo, Andy Serkis, Ash Patel, Bianca Bardoe, Borislava Stratieva, Carl Spencer, Charlotte Workman, Cynthia Erivo, Dan Li, Dermot Crowley

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this