Options
  • Option 01

    Waaw

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Resident Evil Afterlife - 2010 Online Subtitrat

img6.049
2010 FHD 1h 37m 97

Intr-o lume bântuită de un virus care își transformă victimele în zombi ucigași, frumoasa și invincibila Alice (Milla Jovovich) continuă să caute supraviețuitori în Resident Evil: Viața de apoi, cel de-al patrulea film din seria de mare succes, Resident Evil . Pe măsură ce bătălia ei cu autorii acestui flagel atinge cote maxime, Alice se trezește în capcana unui Los Angeles pârjolit și cucerit de mii de morți-vii, în fața unui pericol pe care nu și l-a închipuit vreodată.

Screen Gems, Davis Films/Impact Pictures și Constantin Film prezintă Resident Evil: Viața de apoi, primul capitol al unei povestiri filmate în 3-D. Milla Jovovich, Ali Larter și Spencer Locke își reiau rolurile lor din Resident Evil: Extinction. Actorii care apar pentru prima dată în această franșiză sunt Wentworth Miller (“Prison Break”), Shawn Roberts (Edge of Darkness), Boris Kodjoe (Surrogates), Kim Coates (“Sons of Anarchy”), Sergio Peris-Mencheta (Love Ranch), Kasey Barnfield (BBC's “Grange Hill”) și Norman Yeung.

Resident Evil: Viața de apoi este scrisă, regizată și produsă de Paul W. S. Anderson. Anderson a mai scris, produs și regizat și originalul Resident Evil, și de asemenea încă două filme anterioare ale seriei, Resident Evil: Apocalypse și Resident Evil: Extinction. Producătorii de asemenea îi includ printre ei și pe Jeremy Bolt (Death Race), Robert Kulzer (Pandorum), Don Carmody (Resident Evil: Apocalypse), Bernd Eichinger (The Baader Meinhof Complex, Downfall), și Samuel Hadida (The Imaginarium of Dr. Parnassus). Martin Moszkowicz (Pandorum) și Victor Hadida (The Imaginarium of Dr. Parnassus) sunt producătorii executivi. Directorul de imagine este Glen MacPherson, ASC, CSC (The Final Destination). Scenografia e semnată de Arv Grewal (Jennifer’s Body, Lars and the Real Girl). Montajul îi aparține lui Niven Howie (Resident Evil: Extinction, Death Race). Design-ul de machiaj și efecte speciale îi aparține lui Paul Jones (Silent Hill). Efectele vizuale sunt create de Dennis Berardi (Resident Evil: Extinction, Death Race) și de Mr. X Inc. Original. Muzica e semnată de tomandandy (Rules of Attraction), iar designerul de costume este Denise Cronenberg (The Incredible Hulk).
Durata filmului este de 97 de minute.
Inspirat de jocul video de mare popularitate “Resident Evil”, creat de Capcom Entertainment, filmele Resident Evil fac parte dintr-un brand global care mai include cărți, colecții DVD și alte produse.

Acțiunea filmului Resident Evil: Viața de apoi începe la patru ani după izbucnirea epidemiei cu virusul T, creat inițial de Umbrella Corporation pentru a combate îmbătrânirea și bolile nervoase. Din păcate, efectul colateral al acestui virus este acela de a reînvia celulele moarte, transformând-o pe gazdă într-un zombie fioros. Răspândindu-se în toată lumea, virusul a transformat totul într-un coșmar de nerecunoscut, în care înmulțirea alarmantă a morților-vii pune în pericol pe puținii oameni care au mai rămas pe suprafața Terrei.

Reluând subiectul de unde a rămas ultimul film din serie, Resident Evil: Viața de apoi ne-o prezintă pe Alice în Japonia, conducând, cu puteri supraomenești, o armată de clone ale propriei sale făpturi împotriva vechiului său dușman, președintele companiei Umbrella, Albert Wesker. Lăsându-l pe Wesker în ghearele morții, după o luptă cumplită, în care și-a pierdut armata și puterile, Alice zboară acum într-un avion de două locuri spre ținuturile înghețate și sălbatice ale Alaskăi. Scopul ei este să găsească supraviețuitori în misterioasa Arcadie—aparent singurul loc de pe Pământ în care nu a pătruns T-Virus.

Dar, după cât se pare, Arcadia nu este pământul făgăduinței, iar singurul semn de viață din acest ținut este fosta sa camaradă de arme, Claire Redfield (Ali Larter), care suferă acum de amnezie totală. Târând-o pe Claire după ea, Alice continuă să caute soluții, iar asta o conduce spre orașul Los Angeles, unde întâlnește un grup de supraviețuitori baricadați într-o fostă închisoare, care încearcă cu disperare să țină piept unei armate de zombi. Aici, ea află că Arcadia poate fi mai aproape—dar și mai periculoasă— decât a crezut.

Ajutând-o pe Claire să-și recapete memoria și abilitățile, Alice își conduce ceata de supraviețuitori într-o misiune chinuitoare de salvare — descoperind acum ceva cu mult mai terifiant de cât și-ar fi putut imagina oricare dintre ei.

Director: Dug Rotstein, Nadia Guglieri, Paul W. S. Anderson

Genre: Filme Actiune, Filme Aventura, Filme Horror, Filme SF

Tags: Resident Evil Afterlife, Resident Evil Viata De Apoi

Cast: Ali Larter, Azmyth Kaminski, Bill Blair, Boris Kodjoe, Brian Jansen, Christopher Kano, Denis Akiyama, Devon Richards, Emmanuel Buriez, Fulvio Cecere, Hiromi Okuyama, Iain Glen

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this