Options
  • Option 01

    Waaw

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Ride Along 2 - Un politist si trei sferturi 2016 Online Subtitrat

img6.255
2016 FHD 1h 42m 65

In comedia amuzanta Un politist si jumatate, avem un protagonist vorbaret si plin de energie in persoana lui Ben Barber (interpretat de Hart), proaspat acceptat in academia de politie. El se alatura lui James Payton (interpretat de Cube), un detectiv irascibil din cadrul Departamentului de Politie din Atlanta, pentru a patrula strazile agitate ale orasului.

Dorind sa-si dovedeasca maturitatea si sa castige respectul viitorului sau cumnat, Ben isi propune sa il convinga pe James ca este potrivit pentru a se casatori cu sora lui, Angela. Intr-o noapte care trebuia sa fie linistita, cei doi se trezesc implicati intr-un caz de criminalitate neasteptat si traiesc aventura vietii lor timp de 24 de ore pline de evenimente.

Eforturile lor ii conduc la capturarea celui mai cautat criminal din Atlanta, iar acest succes face ca James sa isi reconsidere pozitia in legatura cu casatoria lui Ben cu Angela.

In continuarea filmului, actiunea are loc aproximativ un an mai tarziu, cand Ben si James se pregatesc sa mearga la Miami pentru o scurta vacanta, dar planurile lor sunt date peste cap de abordarile lor neconventionale in domeniul aplicarii legii, punandu-i intr-o situatie dificila care ameninta sa saboteze atat un caz important, cat si nunta iminenta a lui Ben si Angela.

Ben, frustrat de munca sa ca agent de paza, a absolvit recent academia de politie si isi doreste sa devina detectiv, urmand exemplul viitorului sau cumnat. Cu toate acestea, James are indoieli cu privire la calitatile lui Ben pentru acest rol. In ciuda rezervelor sale, James il ia pe Ben la Miami, la cererea insistenta a Angelinei si cu permisiunea putin reticenta a locotenentului Brooks, pentru a investiga un indiciu legat de un caz pe care il urmaresc.

In timp ce se apropie nunta si investigatia din Miami, cei doi cumnati neconventionali trebuie sa gaseasca un mod de a lucra impreuna, fiecare aducandu-si propriul stil unic in lupta impotriva criminalitatii.

Pe parcursul calatoriei lor in Miami, Ben si James se trezesc implicati in situatii absurde si amuzante, devenind din nou parteneri neasteptati in aceasta aventura. In mijlocul haosului si a intorsaturilor neasteptate, cei doi se remarca prin combinatia lor unica de inteligenta si noroc. Cu toate ca au opinii diferite asupra modului in care ar trebui sa fie gestionat fiecare aspect al investigatiei, ei se vad nevoiti sa faca echipa pentru a-si atinge scopurile. Acest ride along 2 ii va duce in situatii hilar de periculoase si ii va testa la maxim, aducandu-i inca o data in centrul atentiei intr-o poveste plina de actiune, ras si surprize neasteptate.

Director: Jack Gill, Steve Gehrke, Tim Story

Genre: Filme Actiune, Filme Comedie

Tags: film ice cube kevin hart, Ride Along 2, Un politist si trei sferturi

Cast: Ace Marrero, Ana Ayora, Andrew Ortega, Arturo del Puerto, Benjamin Bratt, Bresha Webb, Bruce McGill, Carlos Gómez, Christina De Leon, Christopher Johnson, Chrystall Friedemann, Cindy Gold

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this