Options
  • Option 01

    Hqq

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

The Equalizer 2 Online Subtitrat

img6.704
2018 FHD 2h 1m 73

The Equalizer 2 este continuarea captivantă a filmului din 2014, care îl reîntoarce pe Denzel Washington în rolul iconic al lui Robert McCall. Regizat din nou de Antoine Fuqua, acest film aduce o nouă serie de aventuri, acțiune și dramă în viața enigmaticului justițiar.

Povestea îl găsește pe Robert McCall într-o nouă etapă a vieții sale, continuându-și existența discretă în Boston ca șofer pentru o companie de ride-sharing și ca protector al celor neajutorați. În ciuda încercărilor de a duce o viață liniștită, el este din nou atras în lumea întunecată a corupției și violenței când prietenul său și fostul coleg de la agenția guvernamentală, Susan Plummer (interpretată de Melissa Leo), este ucis în circumstanțe misterioase.

Hotărât să facă dreptate pentru Susan și să își pedepsească pe cei vinovați, McCall se angajează într-o misiune periculoasă de a demasca adevărul și de a-și răzbuna prietenul. În timp ce se avântă într-un labirint de intrigi și conspirații, el descoperă că există mult mai mult în joc decât și-ar fi putut imagina și că dușmanii săi sunt mult mai periculoși decât și-ar fi putut închipui vreodată.

Pe măsură ce se desfășoară acțiunea, McCall este pus în fața propriilor sale demoni interiori și deconspirări neașteptate, care îi pun la încercare loialitatea și integritatea. În ciuda tuturor obstacolelor și pericolelor, el rămâne hotărât să-și îndeplinească misiunea și să aducă lumină în mijlocul întunericului.

Regizorul Antoine Fuqua aduce din nou pe ecran o viziune captivantă și plină de suspans asupra universului lui Robert McCall, combinând scene de acțiune spectaculoase cu momente de dramă și introspecție. Ritmul alert al filmului menține publicul captiv de la început până la sfârșit, oferind o călătorie cinematică incitantă și memorabilă.

Interpretarea lui Denzel Washington în rolul lui Robert McCall este din nou impresionantă, oferind o prestație plină de carismă și profunzime. El reușește să transmită complexitatea și vulnerabilitatea personajului său în mijlocul haosului și al violenței din jurul său. Printre ceilalți membri ai distribuției se numără Pedro Pascal, în rolul lui Dave York, un agent guvernamental cu propriile sale secrete și motivații, și Ashton Sanders, în rolul lui Miles, un tânăr pe care McCall încearcă să-l ghideze și să-l protejeze.

Pe lângă aspectele sale de acțiune și suspans, The Equalizer 2 Online Subtitrat abordează și teme mai profunde, cum ar fi prietenia, loialitatea și căutarea adevărului. Este o poveste despre puterea de a face alegeri corecte în fața adversității și despre curajul de a te ridica împotriva injustiției și corupției.

În concluzie, The Equalizer 2 Online Subtitrat este un film de acțiune captivant și plin de suspans, care aduce o continuare impresionantă și memorabilă a poveștii lui Robert McCall. Cu o poveste captivantă, interpretări remarcabile și scene de acțiune spectaculoase, acest film se remarcă ca o experiență cinematografică memorabilă pentru fanii genului.

Director: Aidan Payne, Antoine Fuqua, Donald Sparks, Dug Rotstein, J.J. Dashnaw, Jeffrey J. Dashnaw, Karen Davis, Ricky R. Weaver

Genre: Filme Actiune, Filme Politiste, Filme Thriller

Tags: egalizatorul 2, The Equalizer 2018

Cast: Abigail Marlowe, Adam Karst, Alessandra Noelle Rosenfeld, Alican Barlas, Andrei Arlovski, Antoine de Lartigue, Arthur Hiou, Ashton Sanders, Bill Pullman, Caroline Day, Cj Stuart, Colin Allen

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this