Options
  • Option 01

    Player

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Brigada sinucigașilor 2 Misiune ucigașă 2021 Online Subtitrat

img7.536
2021 FHD 2h 12m 69

Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă 2021 Online Subtitrat - O Aventura Incitanta cu O Echipa de Razboinici Feroce

Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă 2021 este un film de actiune si aventura din 2021, regizat de James Gunn, care aduce in prim-plan o echipa eclectica de antieroi din universul DC Comics. Aceasta continuare a filmului "Suicide Squad" din 2016 ofera o experienta cinematografica captivanta si imprevizibila, cu un ansamblu impresionant de personaje, scene de actiune explozive si umor negru bine dozat.

Povestea incepe cu o misiune secreta organizata de guvernul SUA, care ii implica pe cei mai infami membri ai penitenciarului Belle Reve. Amanda Waller, un agent guvernamental dur si manipulativ, recruteaza o noua echipa de detinuti super-incarcerati, cunoscuti sub numele de Brigada sinucigasilor, pentru a investiga si neutraliza o amenintare misterioasa pe insula Corto Maltese din America de Sud.

Echipa este formata dintr-o varietate de personaje excentrice si periculoase, printre care se numara:

Bloodsport (interpretat de Idris Elba): Un mercenar letal si abil in manipularea armelor, Bloodsport este liderul de facto al echipei, cu o abilitate impresionanta de a gasi solutii creative la problemele intampinate.
Peacemaker (interpretat de John Cena): Un soldat fanatic si patriotii exagerat de devotati, Peacemaker este dispus sa faca orice sacrificiu pentru a-si atinge scopurile, chiar daca acest lucru implica sa treaca peste cadavrele celorlalti membri ai echipei.
Ratcatcher 2 (interpretata de Daniela Melchior): O tanara cu o conexiune speciala cu sobolanii si capacitatea de a-i controla, Ratcatcher 2 aduce o doza de umor si sensibilitate la echipa, in timp ce isi foloseste abilitatile pentru a-si ajuta camarazii.
Polka-Dot Man (interpretat de David Dastmalchian): Un individ cu o afectiune ciudata pentru polka-dots si abilitatea de a-si transforma bubele in arme mortale, Polka-Dot Man aduce o nota de excentricitate si imprevizibilitate la echipa.

Pe masura ce echipa se confrunta cu pericole si provocari in Corto Maltese, ei descopera ca misiunea lor este mult mai complicata decat s-au asteptat. Trebuie sa lupte nu numai impotriva fortelor armate ale insulei, ci si impotriva unei amenintari supranaturale si malefice, cunoscuta sub numele de Starro, o creatura gigantica care controleaza mintile locuitorilor insulei.

Filmul impresioneaza nu numai prin scenele sale de actiune spectaculoase si efectele vizuale impresionante, ci si prin umorul sau negru si dialogurile savuroase. James Gunn isi demonstreaza inca o data talentul sau pentru a aduce laolalta personaje complexe si excentrice intr-o poveste coerenta si captivanta.

Cu o coloana sonora plina de energie si o atmosfera intunecata si tensionata, "Brigada sinucigasilor: Misiune ucigasa" ofera o calatorie plina de suspans si divertisment pentru spectatori. Desi filmul primeste unele critici pentru violenta sa explicita si umorul sau controversat, ramane o continuare reusita si captivanta a francizei Suicide Squad.

In concluzie, "The Suicide Squad 2021" este o aventura epica si exploziva, care aduce in prim-plan personaje memorabile si scene de actiune spectaculoase. Cu o distributie impresionanta si o regie plina de stil, acest film continua sa consolideze statutul francizei Suicide Squad ca una dintre cele mai provocatoare si captivante serii din universul DC Comics.

 

Director: Guy Norris, James Gunn, James McGrady, Katy Galow, Lars P. Winther

Genre: Filme Actiune, Filme Aventura, Filme Comedie

Tags: brigada sinucigașilor misiune ucigașă, suicide squad, suicide squad 2, the suice squade

Cast: Alice Braga, Andrea Andrade, Bridget Taylor, Crisp Ratt, Curtis Lyons Jr., Daniela Melchior, David Dastmalchian, Dee Bradley Baker, Diany Rodriguez, Edgar Zanabria, Elideusa Gomes Almeida, Fernando Martinez

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this