Options
  • Option 01

    Player

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Damsel 2024 Domnita Online Subtitrat

img7.199
2024 FHD 1h 50m 561

Damsel 2024 Domnita Online Subtitrat, Intr-un basm plin de aventura si suspans, o tanara domnita cu un suflet curat si plin de speranta accepta cu entuziasm sa devina sotia unui print fermecator, insa descopera curand ca familia acestuia ascunde un secret intunecat. In loc sa fie primita cu bratele deschise, ea este destinata sa fie oferita drept sacrificiu pentru a stinge o veche datorie a familiei regale. In fata acestui pericol iminent, domnita este aruncata intr-o pestera intunecata, locuita de un dragon infiorator, care isi scuipa flacari amenintatoare. Confruntata cu aceasta incercare de viata si moarte, tanara se bazeaza exclusiv pe curajul si pe inteligenta ei pentru a gasi o cale de scapare si a supravietui amenintarilor ce-i stau in cale.

Damsel 2024 Domnita Online Subtitrat, In ciuda fricii si a nesigurantei care o cuprind, tanara domnita descopera in sine o forta interioara remarcabila si o hotarare de fier de a nu se lasa invinsa de adversitati. Cu fiecare obstacol infruntat, ea isi dezvolta ingeniozitatea si gaseste solutii neasteptate pentru a-si infrunta pericolele si a-si proteja viata. In cele din urma, cu o combinatie de curaj si inteligenta, ea reuseste sa infrunte dragonul si sa scape din pestera, demonstrand ca puterea vointei poate depasi cele mai mari provocari si ca eroismul adevarat vine din interior.

Director: Juan Carlos Fresnadillo, Margarida Meneses, Phil Booth, Steven Hall

Genre: Filme Actiune, Filme Aventura, Filme Fantastice, Filme Mister

Tags: Damsel 2024, Damsel Film, Domnita Online Subtitrat

Cast: Angela Bassett, Antonio Craveiro, Brogan McFarlane, Brooke Carter, Elmano Sancho, Eloise Shephard Taylor, Erickson Dos Santos Gomes, Esther Odumade, Ezra Faroque Khan, Manon Stieglitz, Margarita Ren, Matt Slack

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this