Options
  • Option 01

    Player

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Ford vs Ferrari 2019 Online Subtitrat

img8.005
2019 FHD 2h 33m 34

"Ford vs Ferrari" este o poveste epica despre curaj, pasiune și rivalitate în lumea automobilismului. Regizat de James Mangold și lansat în 2019, acest film este o călătorie captivantă în inima competiției motorului, inspirată din evenimente reale.

Intriga se desfășoară în anii '60, când constructorul american de mașini Ford își propune să întreacă dominanța constructorului italian Ferrari în celebra cursă de anduranță Le Mans. În centrul acestei bătălii se află duo-ul excepțional format din legendarul inginer american Carroll Shelby și pilotul britanic Ken Miles.

Dincolo de simplele mașini și competiții, "Ford vs Ferrari" este o poveste despre determinare și sacrificiu. Shelby, interpretat magistral de Matt Damon, este un fost pilot de curse transformat în inginer, care își pune toate abilitățile în slujba visului american al lui Henry Ford al II-lea, jucat de Tracy Letts, de a crea o mașină care să pună capăt dominației lui Enzo Ferrari la Le Mans.

În timp ce Shelby își pune la lucru cunoștințele și experiența sa vastă, Ken Miles (interpretat de Christian Bale) devine inima și sufletul eforturilor echipei Ford. Miles este un pilot talentat, dar obstinat și excentric, ale cărui abilități de conducere sunt esențiale pentru succesul echipei. Interpretarea lui Bale aduce un caracter vibrant și autentic în film, aducându-l pe Ken Miles la viață cu o profunzime și o pasiune remarcabile.

Pe măsură ce echipa Ford se luptă pentru a-și atinge scopul, ei se confruntă cu numeroase obstacole, de la constrângerile de timp și tehnice la politica corporatistă și rivalitățile interne. Într-o lume dominată de putere și influență, Shelby și Miles trebuie să navigheze cu abilitate prin aceste provocări pentru a-și atinge visul comun.

Unul dintre punctele culminante ale filmului este reprezentat de cursa finală la Le Mans, unul dintre cele mai prestigioase și dificile evenimente din lumea automobilismului. Secvențele de curse sunt captivante, redate cu o cinematografie impresionantă și o coloană sonoră incitantă, care intensifică tensiunea și emoția fiecărui moment.

Dar "Ford vs Ferrari" nu este doar despre viteza și adrenalina cursei. Este și o poveste emoționantă despre prietenie, loialitate și familia extinsă pe care o formează membrii echipei Ford. Relația profundă dintre Shelby și Miles este inima filmului, iar chimia dintre Damon și Bale este palpabilă, aducând o autenticitate și o emoție care transcend simpla acțiune pe pistă.

În final, "Ford vs Ferrari" este o celebrare a spiritului uman și a dorinței de a depăși limitele impuse. Este o poveste inspiratoare despre perseverență și curaj, care îi va captiva pe spectatorii de toate vârstele și pasiunile. Cu o distribuție remarcabilă, o regie sigură și o poveste captivantă, acest film se va încadra cu siguranță printre clasicele cinematografiei despre motorsport pentru generațiile viitoare.

Director: Betty Hugo, Cheyenne Corre, Darrin Prescott, Dea Cantu, Elizabeth Seaford, Ian Stone, James Mangold, Marvin Williams, Sheila Waldron, Trevor Tavares

Genre: Filme Actiune, Filme Drama, Filme Istorice

Tags: Marea provocare: Le Mans ’66

Cast: Adam Mayfield, Alex Gurney, Andrew Burlinson, Angelo Dibello, Arron Shiver, Aylam Orian, Ben Collins, Benjamin Rigby, Bonnie Antonini, Brad Beyer, Brad McCabe, Brent Pontin

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this