Options
  • Option 01

    Player

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Lawless 2012 Online Subtitrat

img7.043
2012 FHD 1h 55m 113

LAWLESS/ÎN AFARA LEGII este un film despre gangsteri în care reputatul regizor John Hillcoat aduce în prim-plan o parte din tumultoasa istorie a criminalității din America. Povestea se axează pe viața reală a fraților Bondurant, celebri pentru contrabanda cu alcool în era Prohibiției din statul Virginia. Inspirat din povestea ficționalizată a lui Matt Bondurant despre propria sa familie, filmul adună o distribuție de actori remarcabili din generația tânără, printre care Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jessica Chastain, Jason Clarke, Mia Wasikowska și Dane DeHaan, alături de prezențe marcante precum Guy Pearce și Gary Oldman. LAWLESS/ÎN AFARA LEGII explorează teme ca crimă și corupție, loialitate și dragoste, brutalitate și sensibilitate, adăugându-se astfel la galeria de filme despre gangsteri.

În regiunea muntoasă a comitatului Franklin din Virginia, frații Bondurant sunt figuri notorii. Howard, cel mai în vârstă (interpretat de Jason Clarke), se întoarce acasă după Primul Război Mondial, marcat de ororile trăite în tranșee. Forrest (jucat de Tom Hardy) scapă de moarte în epidemia de gripă spaniolă, dar rămâne cu o forță interioară imensă, definitorie pentru personalitatea sa. Jack (interpretat de Shia LaBeouf), cel mai tânăr, este sensibil și plin de ambiții. Cei trei frați, deși trăiesc în vremuri dificile, devin antreprenori și pun bazele unei afaceri ilegale cu alcool. Dar sosirea unui nou șerif în oraș, Charlie Rakes (interpretat de Guy Pearce), aduce o nouă amenințare asupra afacerii lor și asupra vieților lor.

În timp ce se pregătesc să se opună lui Rakes, dinamica relațiilor dintre frați se schimbă. Ambițiile lui Jack și deciziile sale pun în pericol echilibrul fragil dintre ei. Pe măsură ce afacerea sa de contrabandă prinde amploare, Jack se îndepărtează de fratele său Forrest și de valorile familiei. Între timp, apariția a două femei - Maggie (jucată de Jessica Chastain), cu un trecut misterios, și Bertha (interpretată de Mia Wasikowska), o tânără credincioasă - complică și mai mult situația fraților Bondurant.

În urma unei serii de evenimente nefericite, loialitatea dintre frați este pusă la încercare, iar viețile lor sunt în pericol. Determinați să-și apere afacerea și valorile, cei trei frați se pregătesc să se confrunte cu forțele corupte ale legii, într-o luptă pentru supremație în comitatul cu cel mai intens trafic de alcool din lume.

Director: John Hillcoat

Genre: Filme Drama

Tags: In afara legii, Lawless 2012

Cast: Alex Van, Anna House, Bill Camp, Bruce McKinnon, Chad Randall, Chris McGarry, Dane DeHaan, Duncan Nicholson, Eric Mendenhall, Gary Oldman, Guy Pearce, Jake Nash

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this