Options
  • Option 01

    Waaw

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Resident Evil Extinction - 2007 Online Subtitrat

img6.296
2007 FHD 1h 34m 81

A sosit sfârșitul lumii...

Experimentul legat de Virusul-T, pus la cale de Umbrella Corporation, a devastat lumea transformând populația în cete de zombi cu apucături de prădători.

Resimțind nesiguranța orașelor, Carlos Olivera (Oded Fehr) și L.J. (Mike Epps), împreună cu supraviețuitorii Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) și Betty (Ashanti), au adunat un grup de supraviețuitori cu care au format o echipă paramilitară, traversând șoselele pustii ale deșertului. Scopul lor este să-și găsească semenii în viață... cei care nu au fost contaminați. Au dat însă peste alte creaturi care populează acum deșertul: strigoii - iar pentru a se proteja de ele, le trebuie zeci de arme, mii de cartușe și câteva aruncătoare de flăcări.

Ascunse în Nevada, la poalele unui releu părăsit de transmisii radio, se află birourile strălucitoare și laboratoarele de cercetare ale Umbrella Corporation. Având acces la satelitul de supraveghere în timp real, dr. Isaacs (Iain Glen) poate monitoriza echipa în orice moment, dar ceea ce caută el, de fapt, este o ființă care reprezintă nu numai cheia descoperirii antidotului ci și esența cercetărilor întreprinse la Umbrella: Alice.

Anterior sechestrată la Umbrella Corporation, Alice a fost supusă la experimente biogenice care i-au modificat genele dându-i puteri și simțuri supranaturale. Suferind transformări de la un minut la altul și trădată de propriul ADN, modificat prin ingineriile celor de la Umbrella, Alice însoțește din umbră grupul de supraviețuitori pentru a-l proteja până intr-o poziție unde ar putea fi în siguranță.

Director: Israel Pasco, Russell Mulcahy, Sue Field

Genre: Filme Actiune, Filme Horror, Filme SF

Tags: Resident evil disparitia, Resident Evil Extinction

Cast: Ali Larter, Ashanti, Brian Steele, Carolina Jiménez, Carrie Eklund, Carsten Norgaard, César Ámigo Aguilar, Christopher Egan, Connor McCoy, Gary A. Hecker, Gary Hudson, Geoff Meed

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this