Options
  • Option 01

    Player

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Society of the Snow: Who Were We on the Mountain - Societatea zapezii: Cine am devenit In munti ? 2024 Online Subtitrat Gratis

img7.652
2024 FHD 0h 37m 36

Filmul Society of the Snow a fost ales pentru a reprezenta Spania la Premiile Oscar din 2024, in categoria Cel mai bun film international.

In anul 1972, avionul 571 al Fortelor Aeriene din Uruguay, utilizat pentru a transporta o echipa de rugby in Chile, s-a prabusit pe un ghetar in muntii Anzilor. Doar 29 din cei 45 de pasageri au supravietuit accidentului dezastruos. Confruntandu-se cu unul dintre cele mai ostile medii inconjuratoare, acestia au fost nevoiti sa adopte masuri extreme pentru a supravietui.

Regizorul J.A. Bayona s-a inspirat din acest caz real care a captivat atentia publicului la vremea respectiva, si care ramane un subiect sensibil si controversat pana in prezent. Filmul Societatea zapezii: Cine am devenit In munti a fost lansat pe 4 ianuarie 2024 pe platforma de streaming Netflix. Juan Antonio Bayona, cunoscut pentru lucrari precum filmul de groaza din 2007 "The Orphanage", drama cu dezastre naturale din 2012 "The Impossible", si fantasy-ul din 2016 "A Monster Calls", a explorat o abordare noua in ceea ce priveste filmul de dezastre, aducand in prim plan o perspectiva introspectiva si chiar spirituala. Filmul aduce un omagiu atat eroilor decedati, cat si supravietuitorilor accidentului de avion din muntii Anzi.

Al doilea teaser trailer al filmului a fost lansat si poate fi vizionat mai jos. Society of the Snow a fost selectat pentru a reprezenta Spania la Premiile Oscar din 2024, la categoria Cel mai bun film international. De asemenea, "La sociedad de la nieve" a castigat Premiul Publicului la Festivalul de Film de la San Sebastian, a fost prezentat in cadrul galei de inchidere a Festivalului de Film de la Venetia si a obtinut Premiul Publicului la Festivalul de Film Mill Valley.

Scenariul filmului este adaptat dupa romanul "La sociedad de la nieve" scris de Pablo Vierci, care a fost, de asemenea, membru al echipei de rugby, dar care nu se afla la bordul avionului care a decolat din Montevideo pe 13 octombrie 1972 si care nu a mai ajuns la destinatie, in Santiago. Pablo Vierci si J.A. Bayona au fost intervievati la Venetia de catre Cinemagia, iar un interviu complet va fi disponibil in curand. La Venetia, corespondentul Cinemagia, Alice Kanterian, a aflat de la Vierci si Bayona ca, in cadrul unei premiere emotionante care a avut loc in Montevideo, oameni care nu s-au mai vazut de 51 de ani s-au reunit si au impartasit momente de bucurie: filmul a ajutat la vindecarea unor rani adanci.

Director: Manuel Romo

Genre: Filme Documentare, Filme Noi

Tags: Societatea zapezii, Societatea zapezii Cine am devenit In munti, Society of the Snow, Society of the Snow Who Were We on the Mountain

Cast: Agustín Berruti, Agustín Della Corte, Agustín Lain, Agustín Pardella, Alain Baineé, Alejandro López Estacio, Alfonsina Carrocio, Andy Pruss, Belén Atienza, Benjamín Segura, Blas Polidori, Carlitos Páez

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this