Options
  • Option 01

    Player

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Miami Bici 2 2024 Film Online Romanesc

img6.8
2023 FHD 0h 0m 534

Miami Bici 2 2024 Film Online Romanesc, Intr-o calatorie plina de peripetii, Ion Bila si Ilie Piciu traverseaza America de la Miami la Los Angeles in cautarea visului american, reinterpretat in stilul "dolari multi pentru munca putina" specific romanesc. In drumul lor, cei doi se gasesc prins intr-o spirala a infractiunilor, fiind atrasi in lumea interlopa a "baietilor rai". Confruntati cu alegeri dificile, incearca sa se elibereze din stransoarea ilegalitatilor si sa-si urmeze visurile in mod cinstit.

Miami Bici 2 2024 Film Online Romanesc. Pe masura ce aventura lor se complica, Ion si Ilie se confrunta cu consecintele actiunilor lor si cu presiunea crescanda din partea autoritatilor. In ciuda obstacolelor si a tentatiilor intalnite pe drum, ei isi reafirma determinarea de a gasi succesul in mod onest si de a-si croi propriul drum catre visurile lor, fara a fi impovarati de trecutul lor tumultuos.

Director: Matei Dima

Genre: Filme Actiune, Filme Comedie, Filme Noi, Filme Romanesti

Tags: Miami Bici 2, miami bici 2 online

Cast: Amanda Tavarez, Charlotte McKinney, Codin Maticiuc, Danny Trejo, George Pistereanu, Holly Beavon, Johanna Liauw, Matei Dima, Max Reeves, Robin D. Stanton, Troy Hines II

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this