Options
  • Option 01

    Waaw

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Omul Furnică 2015 - Online Subtitrat

img7.08
2015 FHD 1h 57m 62

Ant Man 2015 Online Subtitrat este un film plin de actiune si aventura care aduce in prim-plan povestea fascinanta a unui super-erou neobisnuit, cunoscut sub numele de Omul Furnica. Disponibil si online subtitrat, acest film iti ofera o experienta captivanta chiar de acasa. Regizat de Peyton Reed si lansat in 2015, Ant Man este o adaptare inedita a benzilor desenate Marvel, aducand pe ecran povestea lui Scott Lang, un hot care devine eroul neasteptat al lumii. Cu efecte speciale impresionante si o distributie de exceptie condusa de Paul Rudd in rolul principal, filmul te va purta intr-o calatorie plina de umor, actiune si momente de suspans. Descopera lumea fascinanta a super-eroilor si urmareste aventura lui Ant-Man in lupta sa impotriva raului, intr-un film care va captiva atat fanii benzilor desenate, cat si publicul larg.

Pe langa aspectele sale de divertisment, "Ant-Man" aduce si o poveste emotionanta despre redescoperirea sinelui si asumarea responsabilitatii. Scott Lang este prezentat ca un personaj complex, cu greselile si regretele sale, dar si cu capacitatea de a se transforma intr-un adevarat erou. In efortul sau de a-si salva familia si de a face bine in lume, el invata valoarea sacrificiului si a devotamentului. Astfel, filmul ofera o combinatie perfecta intre actiunea spectaculoasa si temele mai profunde, ceea ce il face captivant pentru o varietate de publicuri.

Director: Brian Avery Galligan, Kerry Lyn McKissick, Lars P. Winther, Nick Satriano, Peyton Reed, Walter Gasparovic

Genre: Filme Actiune, Filme Aventura, Filme SF

Tags: antman, antman 2015

Cast: Aaron Saxton, Abby Ryder Fortson, Adam Hart, Ajani Perkins, Alex Chansky, Anna Akana, Antal Kalik, Anthony Mackie, Bobby Cannavale, Carlos Aviles, Carol Anne Watts, Casey Pieretti

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this