Options
  • Option 01

    Player

    FHD

    WATCH ONLINE
Background

Orion and the Dark 2024 Dublat In Romana

img6.682
2024 FHD 1h 33m 55

Orion este un băiat cu multe temeri - de înălțimi, de animale de companie - dar cel mai mare inamic al său este Întunericul. Cu toate acestea, Întunericul îl va conduce pe Orion într-o călătorie nocturnă pentru a-i arăta că singurul lucru de care ar trebui să se teamă este frica însăși.

Orion and the Dark 2024, însoțit de curajul său încă nestăvilit, își înfruntă temerile pe măsură ce se aventurează în lumea întunecată, descoperind că lumina interioară a sufletului său este mai puternică decât orice întuneric din jur. Pe parcursul călătoriei sale, el învață că frica poate fi învinsă prin înțelegere și acceptare, iar forța interioară poate fi descoperită în cele mai neașteptate locuri. Astfel, călătoria lui devine nu doar o luptă împotriva Întunericului, ci și o căutare a încrederii în sine și a adevărului interior.

Director: Sean Charmatz

Genre: Filme Animatie, Filme Comedie, Filme De Familie, Filme Fantastice, Filme Noi

Tags: Orion and the Dark, Orion și Întunericul

Cast: Aliki Theofilopoulos, Alyssa Lee, Amy Hill, Angela Bassett, Aparna Nancherla, Carla Gugino, Colin Hanks, Golda Rosheuvel, Hira Ambrosino, Ike Barinholtz, Jack Fisher, Jacob Tremblay

Vezi Trailer
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    More titles like this